DIN ULTIMATIVE HUNDETRÆNINGSGUIDE

Din ultimative hundetræningsguide tager dig på en rejse gennem nøje udvalgte hundetræningsvideoer, således du kan få den fulde forståelse for vores filosofi og træningsmetoder.

Guiden er delt op i sektioner, hvor du vil du møde afsnit der giver dig en grundlæggende forståelse for grundreglerne. De hyppigst efterspurgte emner og udfordringer, som vi oplever hos hundeejere vil blive gennemgået. Vi foreslår at følge guiden i rækkefølge, så du får succes med træningen.

God træning! 

Introduktion til DIN ULTIMATIVE HUNDETRÆNINGSGUIDE

Vi giver dig en grundig introduktion til hvad du kan forvente, at møde i denne guide!


DEL 1 - DETTE SKAL DU VIDE

I dette afsnit har vi sammensat et udpluk af vores vigtigste grundregler, den grundlæggende del af vores filosofi samt en opsummering af de redskaber vi mener du bør have kendskab til før du begynder træningen. Afsnittet har til formål at formidle den tankegang der ligger til grundlag vores succesfulde træningsmetoder, så du ligeledes kan forstå dem og opnå succes. 


DEL 2 - FORSTÅ DIN HUND

Ét af de mest essentielle elementer i succesfuld hundetræning, er forståelsen af hunden. I dette afsnit vil du lære om hundens domesticeringsprocesser, hvorfor hunden opfører sig som den gør samt hvad der driver og motiverer hunden. Ved en dybdegående forståelse af hunden vil du kunne styrke båndet til din hund.  


DEL 3 - BASIS HVALPETRÆNING (til dig med hvalp)

Dette afsnit er til dig som har fået en hvalp. Afsnittet er en samling af videoer, som nye hundeejere vil have til gavn af. Du får diverse redskaber til at komme godt fra start med din nye bedste ven.

Er du ejer af en voksen hund - er du velkommen til at springe videre til næste afsnit



DEL 5 - HER STARTER DIN TRÆNING

Nu er du klædt på med den basale viden om vores træningsprincipper. Næste del introducerer dig til vores 6 basale øvelser og de 3 faser - som beskriver det centrale udgangspunkt for hele vores filosofi reasom - reward, energy and state of mind. 


DEL 6 - SOCIALISERING PÅ DEN RIGTIGE MÅDE

Der findes mange opfattelser af hvordan man socialiserer hunde og hvad socialisering indebærer. I dette afsnit vil formidle vores syn på hvordan en sund og bæredygtig socialisering foregår hos både hvalpe og voksne hunde. 




AFRUNDING AF DEN ULTIMATIVE HUNDETRÆNINGSGUIDE

Vi giver dig en grundig introduktion til hvad du kan forvente, at møde i denne guide!