Igangværende Lektion
Kursus indhold

MÅ MIN HUND BIDE I PINDE

Må min hund bide i pinde?

Det kan være fristende for enhver hvalp/hund, at snuppe én pind på sin gåtur eller i haven. Det kan desværre også blive en vane, forstået på den måde at hunden kan få tvangshandlinger, og gnasker alle pinde den møder på sin vej. Det er svært at styrer alle pinde i skoven eller fra haven - og en pind kan lige såvel være fra dit smukke træ fra haven, naboen eller en ven du besøger.


Pinde kan sætte sig fast i svælget og lave riser i tarmene og give diarré. Nogle træer, samt andre madvarer er giftige for hundene, og det har hvalpen/hunden ingen anelse om.

❌️ Liguster. Bladene er giftige, men meget bitre, så dem vil hunden formentlig aldrig tygge i, derimod kan de godt finde på at spise bærrene som også er giftige.

❌️ Thuja hæk

❌️ Dværgbærmispel (cotoneaster)

❌️ Guldregn

❌️ Kristtorn

❌️ Mistelten

❌️ Nerie

❌️ Olieplante/Ricinus

I onlinehund.dk anbefaler vi, at stoppe hvalpen/hunden og finde alternativer til, at få stillet hundens behov for de har et tygge behov. Alternativet er kødben som holder længe og eventuelt en kong med fyld. Vi skal hele tiden forebygge de skader der kan forekomme, når man har fået én lille uldtot i sit hjem.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!